Concursuri, cadouri și excursii pentru copiii de la Școala ”Theodor Rosetti” Solești

Cadrele didactice de la Școala Gimnazială ”Theodor Rosetti” Solești au dorit, și au reușit, să le facă copiilor de aici, preșcolarii și elevi, o zi de 1 iunie de neuitat. Au reușit acest lucru prin implicarea directă, dar și cu ajutorul sponsorilorȘ prieteni, cadre didactice și chiar copii.

Primii care s-au bucurat de cadouri au fost preșcolarii de la cele două grupe de grădiniță, din cadrul școlii. Surpriza le-a fost pregătită de Simona Țibulcă, o vasluiancă aflată în Irlanda,  și de elevii clasei I B de la Școala ”Constantin Parfene” Vaslui, coordonați de prof. Angelica Manole, care au adus la școală dulciuri și jucăriipentru a le dărui unor copii din mediul rural. ”Am făcut o mică bucurie copiilor din Solești, in cinstea zilei de 1 iunie. Acțiunea face parte din proiectul educativ “Din inimi, pentru inimi”
Mulțumim din inimă părinților care au trimis daruri minunate , de bună calitate! Felicitari și copiilor care au reusit să se despartă ușor de o jucărie îndrăgită, pentru a o darui altui copil, ca să se bucure și el”, a spus prof. Angelica Manole.

O parte din jucăriile donate de copii de la Școala 3 Vaslui au fost oferite, în cadrul unei tombole, și copiilor care au participat la concursul de cros organizate de 1 iunie de profesorii de la catedra de sport din cadrul școlilor din Solești. Prof. Ionuț Pâslaru, coordonatorul acțiunii, le-a oferit tuturor participanților diplome, medalii și dulciuri, oferite cu generozitate de alți prieteni ai școlii.

Pe 1 iunie, Școala Gimnazială ”Theodor Rosetti” Solești, a organizat cea de-a II-a ediție a concursului ”Crosul Copiilor”. Au participat peste 60 de copii din diferite școli și s-au oferit premii constând în diplome, medalii, cupe, dar și dulciuri. După festivitatea de premiere, a fost organizată o tombolă cu  jucării, la care au participat toți concurentii. Felicitări tuturor copiilor care au participat și le dorim mult succes în viitor. Multumim Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vaslui pentru sprijinul acordat. În egală măsură mulțumim sponsorilor noștri: Asociația ”Galilei.ro”, familiei Mihaela și Ionuț Chitariu, doamnei învățătoare Angelica Manole și clasei dumneaei, fără implicarea cărora nu am fi reușit să organizăm acest concurs”, a precizat prof. Ionuț Pâslaru.

Pentru ca bucuria copiilor să fie deplină, cadrele didactice de la Școala Solești, cu aportul părinților, au organizat și alte activități: o parte din copii au plecat în excursii la munte, alții și-au dat întâlnire la Târgul de Jucării, organizat în Parcul Copou din Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.