Circ la Iași: Un tânăr din Vaslui a fost arestat după ce a sărit la bătaie la polițiști și le-a distrus mașina

Un tânări din din Vaslui care a distrus o mașină de poliție la Iași, iar mai apoi a sărit la bătaie la polițiști a ajuns în arest. Ieri, acesta a fost dus în fața judecătorilor, iar cei din urmă l-au trimis în arest preventiv pentru 30 de zile. Lucian Frențescu are 33 de ani și este de loc din Vaslui.

Duminică-dimineața, în jurul orei 5:00, se afla în zona Tudor Vladimirescu, la volan. O patrulă formată din trei polițiști a oprit lângă autoturismul tânărului, iar din acel moment totul a degenerat. Frențescu a călcat pedala de accelerație la fund și a intrat în autospeciala poliției, iar mai apoi a sărit la bătaie. Asta l-ar putea costa scump pe tânărul vasluian.

Procurorii ieșeni susțin că s-au sesizat cu privire la gravul incident, întocmind un dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice. „Avem dosar deschis prin proces-verbal de sesizare, pentru două infracțiuni de ultraj. Una dintre infracțiunile de ultraj este prin lovire. Cea de-a doua infracțiune de ultraj este prin distrugere. Mai avem o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Sursa – bzi.ro