Când eşti urmărit internaţional, nu te cerţi cu nevasta….

Un bărlădean, cu mandat de arestare emis de autorităile spaniole, a fost depistat şi reţinut după ce şi-a alungat soţia de acasă. Supărată, aceasta a sunat la 112, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj  de jandarmi. Aceştia au constat că soţul agresiv era căutat de autorităţi.

„În data de 9 iulie, în jurul orei 14.00, un echipaj din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Bârlad, aflându-se în serviciu, patrulă de ordine publică şi intervenţie pe raza municipiului Bârlad, a fost direcţionat de către ofiţerul de serviciu al Poliţiei municipiului Bârlad la un apel de urgenţă 112 pe strada Rovine, nr. 18,  prin care T.G.S. sesizează că a fost alungată din locuinţă de către soţ. La faţa locului a găsită o persoană de sex masculin. În urma verificării persoanei în cauză în baza de date, s-a stabilit că se numeşte T.B. în vârstă de 31 de ani domiciliat în Bârlad, iar pe numele lui. fusese emis un mandat european de arestare de către autorităţile spaniole.

Având în vedere cele constatate, jandarmii au condus persoana depistată la sediul Poliției municipiului Bârlad pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean   Vaslui

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.