Bârlădean prins la furat, cu televizorul în brațe

Poliţiştii bârlădeni au prins în flagrant un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, care încerca să sustragă, dintr-o locuință, bunuri electronice. Bărbatul a fost reținut, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

 În data de 11 ianuarie a.c., ora 09.20, un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Bârlad a depistat, în flagrant, un bărbat ce sustrăgea 2 televizoare dintr-o locuință situată pe strada Gh. Marinescu, din municipiul Bârlad.

Bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii a încercat, prin violență, să-și asigure scăparea, a părăsit perimetrul imobilului, însă a fost urmărit și interceptat de polițiști, în apropiere, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Bârlad pentru cercetări.

Prejudiciul cauzat, în valoare de 7000 de lei, a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Urmare a probatoriului administrat, în data de 11 ianuarie a.c., poliţiştii au luat față de bărbat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Bârlad pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.