Bărbat luat pe sus de polițiști după ce s-a blocat în autoturism

La data de 15 ianuarie 2024, la ora 21.23, polițiștii Biroului Rutier Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, precum și ai Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ana Ipătescu, în municipiul Huși, au procedat la oprirea, pentru control, a unui autoturism înmatriculat în Grecia, care se deplasa din direcția Strada Bariera Pascal către Calea Basarabiei, prezentând avarii la partea din față. 

Conducătorul auto a refuzat cooperarea cu aceștia, blocându-se în interiorul vehiculului. Bărbatul a fost scos forțat din autoturism și imobilizat, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Huși, în vederea legitimării acestuia. 

Deși emana halenă alcoolică, conducătorul auto, în vârstă de 54 de ani, a refuzat atât testarea alcoolscopică, cât și prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei la Spitalul Municipal Huși. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Huși, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”refuz sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice”.

One thought on “Bărbat luat pe sus de polițiști după ce s-a blocat în autoturism

Comentariile sunt închise.