Bărbat de 65 de ani, reținut după ce și-a snopit în bătaie concubina

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au reţinut un bărbat, în vârstă de 65 de ani, din comuna Tătărăni, județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunilor de violență în familie. 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 65 ani, din comuna Tătătăni, bănuit de comiterea infracțiunii de violență în familie, după ce acesta și-ar fi agresat concubina.

 Din cercetările efectuate de către polițiști s-a stabilit faptul că, în zilele de 16 și 17 martie 2022, aflat la locuința comună, din localitatea Valea lui Bosie, comuna Tătătăni, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunii și-ar fi agresat concubina.

Ca urmare a agresiunilor, victima, o femeie în vârstă de 61 de ani, a suferit vătămări corporale ce vor necesita 18 – 19 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. 

 În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de 18 martie 2022, poliţiştii l-au reținut pe prezumtivul agresor, pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 19 martie 2022, față de acesta, Judecătoria Huși a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului.