Anul acesta Primăria Vaslui a sărbătorit 94 de cupluri ”de aur”

Nu mai puțin de 94 de cupluri de vasluieni care, în 2023, împlinesc jumătate de veac de la cununie au fost sărbătorite de Primăria Vaslui. Evenimentul, organizat de Direcția de Asistență Socială a Primăriei,  a avut loc la restaurantul Hotelului „Savior”, începând cu ora 14.00, și s-a desfășurat ca activitate în cadrul Zilelor Culturale ale municipiului Vaslui. Într-un cadru festiv, din care nu au lipsit şampania, pişcoturile şi buchetele de flori, cele 94 de cupluri au primit din partea primarului Vasile Pavăl certificate de căsătorie şi diplome

”Este prinosul nostru pentru voi cei care ați știut să vă păstrați alături în comuniune armonioasă. Dincolo de încercări și necazuri, ați știut să faceți din înțelegere, din împărtășire și respect reciproc bilanțul unei vieți de familie împlinite. Avem nevoie de sfatul vostru, de experiența voastră de viață. Este astăzi o nouă întâlnire specială cu voi, prilej de a vă rosti încă o dată gândul meu bun și a vă dărui adânca mea gratitudine”, a spus primarul Vasile Pavăl.

„Generația aceasta este generația care, într-un fel sau altul, a construit ceea ce vedem acum în județul Vaslui. Dumneavoastră aveți 50 de ani de căsătorie și județul Vaslui are 55 de ani. Era mic copil când ați început activitatea aici și evident nu putea să crească decât împreună cu dumneavoastră. Toate aceste lucruri au creat celor din generația noastră un anumit parcurs al vieții, o ordine în viață. Au învățat, s-au format, și-au făcut o profesie, au profesat, au avut bucuria de a trăi împreună, în cuplu, 50 de ani, s-au pensionat și continuă să fie activi în comunitățile noastre. Vă doresc viață lungă, cu sănătate”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.