Agresor din Bogdănești s-a urcat pe un stâlp și a amenințat că se sinucide, după ce a rămas fără familia pe care o teroriza

Astăzi, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui au intervenit  în localitatea Bogdăneşti, pentru salvarea unui bărbat cu plăgi tăiate prin automutilare, care s-a urcat pe un stâlp de electricitate, ameninţând că se aruncă de la înălţime. Nemulțumirea bărbatului era că atât soția cât și cei cinci copii se află de ceva timp într-un centru al victimelor violenței în familie, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului. 

”Se intervine cu o autoplatformă de lucru la înălţime şi o autospecială de căutare salvare, care are în dotare o pernă de salvare şi echipaje specializate, pentru o persoană de sex bărbătesc care ameninţă că se aruncă în gol de pe un stâlp de medie tensiune, în localitatea Bogdăneşti. Înainte de a se urca pe stâlp, bărbatul în vârstă de aproximativ 45 ani şi-a provocat mai multe răni în zona braţelor şi a sternului”, a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui,. La faţa locului s-au deplasat și reprezentanţi ai Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui şi poliţişti.

În cele din urmă c bărbatul de 45 de ani a fost convins de polițiști și de primarul comunei, Ion Dorobanțu, să coboare de pe stâlp. A fost preluat de cadrele medicale ale Ambulanței Bârlad aflate la fața locului și a fost transportat la Secția de  Psihiatrie a Spitalulului Municipal “Elena Beldiman”  Bârlad.