ACUM Motociclist lovit de o mașină, în centrul orașului

Accident de circulație petrecut în urmă cu câteva minute în fața sediului PSD Vaslui. Din primele informații, un motociclist a fost lovit de un autoturism. A fost alocat un echipaj de terapie intensivă mobilă (TIM). Motociclistul este conștient și coerent.

„Ambulanța SMURD tip C1 (terapie intensivă mobilă) încadrată de un echipaj specializat a intervenit pentru acordare îngrijirii medicale unei persoane implicate într-un accident rutier produs în zona centrală a municipiului Vaslui, în apropiere de sediul BCR.
La sosirea echipajului de intervenție, a fost găsit un tânăr motociclist, în vârstă de 31 ani, victima a unui accident de motocicletă. În urma acestui accident, victima a suferit un traumatism dorsolombar. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, în stare de conștiență și stabilă hemodinamic.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.”  a declarat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui