Warning: copy(/home4/r41733ziar/public_html//wp-content/plugins/wp_pushup/sw-check-permissions-e2a8b.js): failed to open stream: No such file or directory in /home4/r41733ziar/public_html/wp-content/plugins/wp_pushup/index.php on line 40
Accident pe Dobrina! Un tânăr de 28 de ani a rămas încarcerat - Ziarul de Vaslui

Accident pe Dobrina! Un tânăr de 28 de ani a rămas încarcerat

Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs într-o curbă din zona Dobrina, la intrarea în municipiul Huși. La fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B aparținând SAJ Vaslui. În accident au fost implicate un autocamion și un autoturism, în cele două autovehicule aflându-se două persoane.

La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit autoturismul grav avariat, șoferul fiind încarcerat. Victima, un bărbat în vârstă de 28 ani aflat în stare de conștiență, a fost descarcerat , după care a fost predat echipajului ambulanței SAJ Vaslui. Șoferul autocamionului a refuzat transportul la o unitate medicală.
Circumstanțele și cauzele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de polițiști.