[VIDEO] Proiect de creștere a competenței funcționarilor publici, la Primăria Vaslui

Miercuri, 14 martie, Primăria  Vaslui a organizat  conferința de lansare a proiectului ”Sistem de management al performanței și călității în Primăria Vaslui”. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă  2014 – 2020 și are o valoare de 422.850 lei, cu o cotă de finanțare a beneficiarului de 2% ăi are o perioadă de derulare de 16 luni.

Grupul țintă al proiectului este format din 50 de persoane (funcționari publici și aleși locali), care vor fi selectați de o firmă specializată, în baza unor criterii prestabilite.  Potrivit primarului municipiului Vaslui, Vasile Pavăl,  proiectul vizează calitatea actului în administrația publică, de la luarea deciziilor, transmitere și urmărire, pană la implementarea acestora. ”Acest proiect finanțat pe fonduri europene este deosebit de important pentru noi. Am semnat contractul de finanțare și, în perioada următoare, se va trece la implementarea lui. Este unul din proiectele care perfecționează personalul, dă un plus de valoare oamenilor care se ocupă de servicii în Primăria Vaslui și va reprezenta un pas înainte pentru noi toți”,, a spus Vasile Pavăl.

Acesta a  trecut în revistă și celelalte proiecte derulate în această perioadă de primăria Vaslui. În paralel cu acest proiect, municipalitatea mai are în portofoliu și alte proiecte cu finanțare europeană: extinderea rutelor de transport călători, achiziționarea de troleibuze, construirea unui depou pentru transportul public, modernizarea nodului rutier din zona Gării, constrierea unei grădinite și a unei noi creșe, asigurarea utilităților pentru locuințele  sociale din Zona Industrială, modernizarea Parcului Copou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.