VIDEO – Femeie tâlhărită în buricul târgului! Apelați 112 dacă îi cunoașteți pe cei doi

 

 

Polițiștii efectuează cercetări cu privire la o infracțiune de tâlhărie comisă în luna octombrie, pe raza municipiului Vaslui, victimă fiind o femeie în vârstă de 55 ani.

În seara de 29 octombrie, o femeie, în vârstă de 55 ani, din municipiul Vaslui a sesizat prin apelul unic de urgență 112, faptul că în timp ce se deplasa pe strada Avântului, doi tineri i-au smuls din mână poșeta în care avea un portofel, un telefon mobil și documente personale.

Polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări privind comiterea infracțiunii de tâlhărie, fiind stabilit traseul urmat de autori după comiterea faptei. Tinerii au vârstele de aproximativ 15-16 ani, iar unul dintre ei are părul blond.

La momentul comiterii faptei unul dintre tineri era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagră din piele și pantaloni de culoare gri, iar celălalt era îmbrăcat cu  hanorac și pantaloni de culoare gri.

Cetăţenii care deţin informaţii cu privire la aceste persoane sunt rugaţi să apeleze 112 – Apelul de Urgenţă sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.