VIDEO Bărbat înarmat cu două topoare, a terorizat un întreg cartier din Bârlad

Scene şocante, la miezul nopţii, pe o stradă din Bârlad unde un individ a făcut un scandal monstru şi i-a ameninţat cu securea pe jandarmii şi poliţiştii veniţi să-l liniştească.

Bărbatul de 44 de ani a devenit violent după o ceartă cu partenera lui iar femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul. Scandalul s-a petrecut pe o străduţă din municipiul Bârlad. Supărat că fosta parteneră de viaţă nu îl primeşte în casă, individul a făcut circ în plină stradă, terorizând un întreg cartier.

Femeia, care fusese anterior ameninţată şi cu moartea, a sunat disperată la 112, să ceară ajutor. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie. Furios, invidivul, cu două securi în mâini, îi ameninţă pe oamenii legii. Poliţiştii şi-au păstrat însă calmul şi încep să negocieze cu bărbatul. Între timp şi-au făcut apariţia şi jandarmii, care folosesc spray lacrimogen pentru a-l potoli pe individ.

Într-un final, individul a fost imobilizat.Azi noapte, bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost internat în secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă din Bârlad. Silvia Manta, purtător de cuvânt IPJ Vaslui: ”În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu”. Dacă se va dovedi că avea discermant în momentul comiterii faptelor şi va fi găsit vinovat, el riscă să stea după gratii.

Sursa – ProTV