Autovehicul căutat de autoritățile spaniole, depistat la Albița

Polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Volkswagen Touran căutat de autoritățile din Spania, în vederea confiscării.

În ziua de 15 martie, în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a intra în țară, Andrei D., cetățean român și Republica Moldova, în vârstă de 33 de ani, care conducea un autoturism marca Volkswagen Touran, înmatriculat în R. Moldova.

Existând suspiciuni cu privire la proveniența autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că autovehiculul în cauză figurează în bazele de date ca „bun căutat pentru confiscare”, semnalare introdusă de autoritățile din Spania la data de 15 aprilie 2016.

Cu privire la aspectele constatate, Andrei D. a declarat că a achiziționat autoturismul în cauză la începutul lunii martie, de la un conațional și că nu are cunoștință despre faptul că autovehiculul este implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 50.000 lei a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.