VIDEO Bărbat împins pe șinele de tren de două femei deghizate în măicuțe

Două femei îmbrăcate în haine bisericeşti sunt anchetate în două dosare penale deschise de către poliţiştii din Vaslui, după ce au agresat o femeie pe strađă şi au împins un bărbat pe şinele de tren. Victimele sunt în afara oricărui pericol.

Politişti vasluieni fac cercetări în două dosare penale de loviri şi alte violenţe, după ce două femei, îmbrăcate în haine biserciceşti, dar care nu sunt călugăriţe, aflate în trecere prin Vaslui au provocat scandal, au lovit o persoană şi au împins un bărbat în faţa unui tren în gara din oraş.

Primul incident în care s-au sesizat poliţiştii a avut loc  ieri în jurul orelor prânzului, când cele două  au agresat o femeie care mergea pe stradă alături de copilul ei.

Cel de-al doilea incident a avut loc aseară, în gara din Vaslui. Potrivit unor imagini apărute pe reţelele de socializare, agresoarele au împins pe şinele de tren un bărbat. Acesta a fost ajutat să se ridice de un  trecător.

Femeile, una în vârstă de 46 de ani din judeţul Vaslui, iar cealaltă de 69 de ani din judeţul Galaţi,  au atras atenţia autorităţilor încă de la sfârșitul săptămânii trecute, când a fost nevoie de intervenția Poliției Locale pentru a le opri să mai agreseze verbal trecătorii.

Poliţiştii vasluieni le-au audiat pe cele două şi au deschis dosar penal în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe, cercetările fiind desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui. În ambele cauze penale sunt continuate cercetările. Cele doua nu figurează ca fiind măicuțe.