Dr. Nelu Tătaru, ales în Biroul Executiv al Partidului Național Liberal

În zilele de 17 și 18 iunie, delegația PNL Vaslui, formată din 92 de membri și condusă de președintele Organizației Județene, dr Nelu Tătaru, a participat la Congresul PNL, unde a fost aleasă noua conducere.

Sâmbătă, 17 iunie 2017, cei peste 5.000 de delegați din țară au ales noul președinte al PNL, în persoana domnului Ludovic Orban, președintele Curții de Arbitraj al PNL, dl. Daniel Buda, și președintele Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori, dl. Mihai Barbu.

De asemenea, duminică, 18 iunie , în cadrul Consiliului Național al PNL, cei peste 1800 de delegați din țară au ales Secretarul General, în persoana domnului Robert Sighiartău, 4 prim-vicepreședinți, Ilie Bolojan, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu și Mircea Hava, 8 vicepreședinți pe domenii de activitate, 8 vicepreședinți pe regiuni de dezvoltare și 16 membri ai noului Birou Executiv al PNL.

Președintele PNL Vaslui, dr Nelu Tătaru, a candidat și a fost ales de către cei peste 1.800 de delegați, în funcția de membru al Biroului Executiv al PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.