37 de permise auto, reţinute în week-end

În perioada 16-18iunie, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui,  au acționat pe linia depistării, identificării și tragerii la răspundere a conducătorilor de   autovehicule care încalcă  prevederile legale privind limitele de viteză

La sfârșitul săptămânii, pe raza județului Vaslui, polițiștii rutieri au acționat în scopul impunerii unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule în ceea ce privește respectarea regimului legal de viteză precum și consolidarea autorității polițiștilor în relația cu participanții la traficul rutier.

De asemenea, polițiștii au acționat și pentru impunerea unui climat de siguranță și disciplină în rândul tuturor conducătorilor auto , prin sancționarea celor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice.

În urma acţiunii, poliţiştii au aplicat 363 de sancţiuni contravenţionale participanților la trafic care nu au respectat normele rutiere, în valoare totală de 158.255 de lei. Dintre acestea, 255  au fost aplicate conducătorilor auto pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Totodată, au fost reținute 37 permise de conducere, 22  dintre acestea pentru  nerespectarea regimului legal de viteză și 15 pentru alte abateri.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.