Vechiul bazar, mină de aur pentru hoții de fier vechi! Trei tineri și-au uitat căruța și calul la locul faptei

În seara zilei de 06 ianuarie, în jurul orei 19:10, un echipaj de poliție locală cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, aflat în serviciul de patrulare, a fost direcționat spre zona vechiului Bazar, unde a fost sesizată prezența unor persoane în incintă, cu scopul de a sustrage bunuri rezultate în urma dezafectării acestuia.

La fața locului au fost depistate trei persoane care au fugit la apariția polițiștilor locali, fără a putea fi identificați. Întrucât polițiștii locali au depistat lângă gardul bazarului un vehicul cu tracțiune animală, în care erau încărcate diferite bunuri, aceștia au efectuat verificări în scopul stabilirii identității proprietarului. În timpul verificărilor, pe baza informațiilor dobândite, a fost stabilită identitatea celor trei persoane de sex masculine domiciliate în mun. Vaslui, având vârstele de 16, 18 și 23 ani. Pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, polițiștii locali au întocmit procese-verbale de constatare a contravenției pe numelor celor trei persoane identificate, acestea fiind sancționate cu amendă contravențională.

One thought on “Vechiul bazar, mină de aur pentru hoții de fier vechi! Trei tineri și-au uitat căruța și calul la locul faptei

Comentariile sunt închise.