Vasluianca Raluca Radu, finalistă la Vedeta populară

Braşovul, Maramureşul, Suceava, Vasluiul şi Bistriţa-Năsăud au reprezentanţi în finala “Vedeta populară”de la TVR 1. Cinci tineri frumoşi şi talentaţi s-au calificat în finala “Vedeta populară” de la TVR 1! Vor cânta şi se vor prezenta pe scenă cu momente memorabile pentru a convinge juriul şi publicul că merită să primească titlul de “Vedeta populară” şi premiul de 100.000 de lei. Pe 23 decembrie, de la ora 21.00, în cel mai important spectacol al concursului talentelor din folclorul românesc.

Ei sunt cei cinci finalişti ai sezonului 3: într-o ediţie plină de culoare Vedeta populară, ce a durat 3 ore, duminică, 16 decembrie, Mihai Teacă din Braşov, Andreea Ghiţiu din Maramureş, Alexandra Dan din Suceava, Raluca Radu din Vaslui şi Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa Năsăud s-au calificat în finala talent show-ului de folclor de la TVR 1!

Raluca Radu, tânăra în vârstă de 20 de ani, din Vaslui, este cea de-a patra finalistă la Vedeta populară, sezonul 3. Când era la grădiniţă, cânta în copaci, se prefăcea că acolo e scena şi că ea oferă un spectacol. Unchiul ei a observat-o şi i-a făcut atenţi pe părinţii ei la talentul pe care-l avea. Au trecut 15 ani de atunci şi Raluca speră în continuare să cucerească scenele. Are o nouă ocazie duminică, 23 decembrie, în finala concursului Vedeta populară de la TVR 1. La 10 ani, Raluca a intrat într-un cor, cu care a călătorit în toată Europa, din Spania până în Ucraina. A cunoscut oameni diverşi, a simţit diferenţele culturale şi a făcut cunoscut folclorul românesc peste tot. Singurul lucru pe care a încercat mereu să-l respecte a fost ce i-a spus tatăl ei: “te poţi duce oriunde şi poţi face orice în viaţă, dar ai grijă să nu te faci de râs.”

Raluca Radu – Semifinala Vedeta Populara

Raluca Radu – Semifinala sezonului 3 Vedeta populară,16 decembrie 2018

Publicată de Folclor Autentic Românesc pe Luni, 17 decembrie 2018