Vasluianca Diana Irimia, pe scena Next Star

După ce în 2014, Rose Marie Lanciu, elevă a Şcolii de canto Soul Music Art Bârlad, câstiga ediţia a patra a show-ului Next Star, “şcoala de talente” condusă de prof. Dragoş Ghiorgiu este din nou pe scenă, in cea de-a şasea ediţie, reprezentată de această dată de vasluianca Diana Irimia.

“În vârstă de 13 ani, Diana este o puştoaică ambiţioasă, cu o personalitate puternică, cu o capacitate şi un potenţial enorm, de care vă promit că veţi mai auzi”, a afirmat prof. Dragoş Ghiorgiu.

Până atunci, Diana Irimia, câştigătoare a numeroase premii naţionale, va putea fi văzută şi susţinută de toţi vasluienii în ediţia de joi, 10 martie, de la ora 20.30, la Antena 1

Noul sezon a revenit cu noi juraţi, Alina Eremia, Dorian Popa, CRBL şi Pepe fiind artiştii care vor juriza, în cel de-al şaselea sezon, cei mai talentaţi copii ai României, din diverse domenii.

Noul sezon “Next Star” aduce câteva schimbări şi în formatul emisiunii. Pe parcursul acesteia publicul îşi va vota favoritul pe care-l va putea trimite în finală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.