Riscă închisoarea pentru o tâlhărie de 5 lei

 Polițiștii vasluieni au identificat trei tineri, din comuna Pungești care au sustras, prin violență, unui bărbat domiciliat în aceeași localitate mai multe bunuri. Unul din tineri a fost reținut de polițiști pentru o perioadă de 24 ore.

 Polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Vaslui au întocmit dosar de cercetare penală pe numele a trei tineri – B. Marian, de 23 ani, N. Ioan, de 17 ani și B. E., de 15 ani, din comuna Pungești, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, faptă comisă asupra unui bărbat, de 63 ani, din aceeași localitate.

În fapt, în ziua de 21 februarie a.c., în timp ce bărbatul se deplasa spre domiciliu, prin zona barajului Gârceni, cei trei tineri, i-au sustras prin violență trei telefoane mobile și suma de 5 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au probat activitatea infracțională a tinerilor, iar pe numele lui B. Marian au emis ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 ore. Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Astăzi, B. Marian a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Tânărul este cunoscut cu antecedente penale pentru săvârșirea infracțiunilor de furt. Parchetul de pe lângă Judectăria Vaslui a dispus față de acesta cercetarea în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.