Astăzi, la Vaslui, a început Campionatului Naţional de Taekwon-do ITF pentru juniori I şi seniori

Peste 150 de sportivi din toată ţara sunt prezenţi astăzi şi mâine la Vaslui, unde se desfăşoară Campionatului Naţional de Taekwon-do ITF pentru juniori I şi seniori. Evenimentul este organizat de CS Liga de Est Vaslui şi susţinut de Primăria Municipiului Vaslui sub egida Federaţiei Române de Taekwon-do I.T.F.

Clubul Sportiv Liga de Est – Vaslui organizează, în perioada 12-13 martie,Campionatul Naţional de Taekwon-do ITF pentru juniori I şi seniori, competiţie unde se adună cei mai buni dintre cei mai buni sportivi din ţară, marcând astfel 25 de ani de existenţă. Primul club de taekwon-do ITF din Vaslui a fost înfiinţat de către Valerică Cruceru (2 dan ITF) pe 26 ianuarie 1991 şi se numea VOINŢA ARMATEI. În 1996, sub preşedenţia lui Mihai Hondru, şi-a schimbat denumirea în AS Liga de Est Vaslui, iar din 2002 în CS Liga de Est Vaslui.
Participant la toate competiţiile naţionale de taekwon-do ITF, începând cu anul 1994 şi până în prezent, clubul se menţine în elita taekwon-do-ului din România, obţinând 12 locuri I în Clasamentul General la Campionatele Naţionale pentru juniori şi seniori.
În CS Liga de Est s-au format campioni, vicecampioni europeni şi mondiali la probe individuale şi la echipa în probe de tull, luptă, tehnici speciale şi spargeri forţă. Sportivii clubului au reprezentat cu mândrie România şi oraşul Vaslui din anul 2002 şi până în prezent la toate competiţiile internaţionale (Campionate Europene şi Campionate Mondiale)
“Astăzi, Vasluiul este gazdă unui număr de 160 de sportivi, membri a 18 cluburi, din Baia Mare, Cluj, Bihor, Arad, Alba Iulia, Sibiu, Hunedoara, Constanţa, Iaşi, Bucureşti şi, desigur, din Vaslui. Competiţia începe la ora 8.30, la Sala Polivalentă, iar deschiderea oficială se va desfăşura la orele 18.00. Sperăm să ne ridicăm din punct de vedere organizatoric la un nivel care să onoreze acest campionat, eveniment important al Federaţiei Română de Taekwon-do ITF . Urăm succes tuturor participanţilor şi fie că cel mai bun să câştige. Intrarea este liberă şi aşteptăm un număr cât mai mare de suporteri”, ne-a spus Mihai Hondru, preşedintele CS Liga de Est Vaslui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.