Vasile Pavăl – (re)investit primar, Consiliul Local – validat. Lista consilierilor locali pentru mandatul 2016-2020

Astăzi, consilierii locali, declaraţi aleşi în urma voturilor exprimate de vasluieni pe 5 iunie, au fost convocaţi la Primăria Vaslui, în vedera constituirii Consiliului Local, forul care va lua decizii pentru municipalitate în următorii patru ani. Astfel, au fost validate mandatele celor 21 de consilieri ( 16-PSD, 4-PNL, 1-ALDE), care au depus şi jurământul, s-au ales membrii comisiilor de specialitate şi cei doi viceprimari. Aşa cum era de aşteptat, propunerea a fost făcută pentru cei care au deţinut aceste funcţii şi până acum: Daniel Neacşu şi Dragoş Andrei Cazacu. Vasile Pavăl a depus jurământul pentru un nou mandat.

La şedinţa de constituire a Consiliului Local Vaslui au luat parte Daniel Olteanu, prefectul judeţului, subprefectul Mircea Gologan, Dumitru Buzatu, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Chirvase, protopopul de Vaslui, angajaţi ai Primăriei, precum şi membri ai echipelor care i-au suţinut în campanie pe aleşi.

“Astăzi, în faţa dumneavoastră, am depus un jurământ. Să fiţi convinşi, şi dumneavoastră, şi toţi locuitorii Vasluiului, că nu voi precupeţi nici un efort pentru a duce la îndeplinire ceea ce mi-am propus. Ne aşteaptă o perioadă de muncă. Daţi-mi voie, domnilor consilieri, să ne considerăm o echipă, care astăzi pornim la drum pentru mandatul 2016-2020., pentru binele acestei comunităţi. Veţi avea în mine un sprijin, veţi avea în mine un coleg, un om pentru  care va reacţiona la tot ce este bun şi frumos în oraşul nostru. Aşadar, vă doresc domnilor consilieri, şi dumneavoastră, succes în activitatea de mare răspundere pe care astăzi v-aţi luat-o, şi sperăm ca cei 22, pentru că mă consider din echipa dumneavoastră, vom realiza programul din municipiul nostru. Mulţumesc colegilor din primărie, mulţumesc tuturor celor care au fost şi sunt alături de noi. Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Vasile Pavăl.

Cu o majoritate copleşitoare a  consilierilor PSD în Consiliul Local, propunerile pentru cele două funcţii de viceprimari s-au dovedit mai degrabă o formalitate, cu câte 20 de voturi pentru şi un vot anulat, Dragoş Adrian Cazacu şi Daniel Neacşu fiind revalidaţi în funcţiile deţinute şi în mandatul precedent.

Lista consilierilor aleşi pentru mandatul 2016 – 2020:

 1. Corneliu Adumitroaiei – PSD
 2. Cezar Bahrim – PSD
 3. Alexandru Barbu – PSD
 4. Răducu Băetu – PSD
 5. Ionel Bordeianu – PSD
 6. Valeriu Caragaţă – PSD
 7. Andrei-Dragoş Cazacu – PSD
 8. Daniela Clătinici – PSD
 9. Adrian Juverdeanu – PSD
 10. Marian-Ioan Mancaş – PSD
 11. Daniel Neacşu – PSD
 12. Alin Leonard Negruţi – PSD
 13. Zoica Popescu – PSD
 14. Sorin Popoiu – PSD
 15. Dumitru Prişan – PSD
 16. Mihaela-Luminiţa Vîrlan – PSD
 17. Marian-Marius Arcăleanu – PNL
 18. Iancu Arcălianu – PNL
 19. Mircea Valentin Dragomir – PNL
 20. Cătălin-Sorin Radu – PNL
 21. Jan-Christian Pavelescu – ALDE.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.