Bătăuşi din Huşi, reţinuţi de poliţie, eliberaţi de judecător

Doi bătăuşi din Huşi, care snopiseră în bătaie un tânăr de 21 de ani, aflat într-o stație de autobuz, au fost depistaţi şi reţinuţi de polițiștii de investigații criminale. Judecătorii din Huşi au dispus cercetarea în stare de libertate, deşi cei doi sunt cunoscuţi cu antecedente penale pentru comiterea de infracțiuni cu violență.

În noaptea de 15/16 iunie, Poliția municipiului Huși a fost sesizată de către un tânăr, în vârstă de 21 ani, dinlocalitate , cu privire la faptul că a fost lovit de două persoane, în timp ce se afla pe stradă.

Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Huși a rezultat faptul că în seara de 15.06.2016, tânărul se afla, alături de alte persoane, pe strada Calea Basarabiei, din municipiul Huși, în stația destinată autovehiculelor pentru transportul în comun. La un moment dat, în zona respectivă au venit          C. Valeriu, de 25 ani și C. Ioan, de 28 ani, ambii din municipiul Huși. Cei doi au lovit tânărul, în vârstă de 21 ani, având pe mâini obiecte contondente. Ulterior, deși victima căzuse, tinerii au continuat să o lovească cu pumnii și picioarele și au solicitat martorilor să nu intervină. Tânărul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul municipal Huși, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cerebral, plagă contuză regiunea parietală dreapta prin agresiune”.

În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pe C. Valeriu și C. Ioan pentru 24 ore, fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de arestare preventivă. Aceștia sunt persoane cunoscute cu antecedente penale pentru comiterea de infracțiuni cu violență.

Față de cei doi s-a dispus cercetarea în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.