Împreună alături de Ștefan!

“Ștefan este colegul nostru, al elevilor din clasa a XII-a de la Liceul din Negrești. Ștefan este un coleg vesel, deștept și bun. Noi îl strigăm Mr. Socks pentru că ne face zilele mai frumoase cu șosetele lui colorate.
De curând, Ștefan a fost diagnosticat cu boala polichistica pancreatica și renală, boala genetica cu o evoluție atipica care îi afectează viața și are nevoie urgentă de transplant pentru rinichi și pancreas. Aceste operații se fac doar în străinătate și costă mai mult decât își poate permite familia.
Viața dragului nostru coleg depinde de câteva zeci de mii de lei pe care știm că îi putem strânge doar cu ajutorul TĂU!
Donează oricât poți! Orice sumă, cât de mică, face diferența! Cum picătură cu picătură se face oceanul, așa și leu cu leu se strânge suma necesară.
Donați aici orice suma:
Cont lei: RO84RNCB0262170174620001
Cont euro:RO30RNCB0262170174620003
Titular conturi Bunduc Ștefan
De ceva timp ma tot gandesc cum sa fac, ce sa fac și ce sa spun ca acest mesaj sa ajungă la cat mai mulți.
Dragul meu Ștefan, daca citești aceste rânduri, sa stii ca noi suntem si o sa fim alături mereu de tine. Facem tot posibilul ca sa te avem lângă noi, sa ne înseninezi zilele cu zâmbetul tau, sa vii lângă mine și sa mi spui “Teo, ce frumoasa esti, îmi place tare mult de tine azi”. Drept va spun, om mai bun decât Ștefan nu am cunoscut pana acum, mereu are o vorba calda pentru tine și te cuprinde cand simți ca nu mai ai putere.
Acum e rândul nostru sa îl ajutam, e rândul nostru sa te cuprindem, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul vostru, al tuturor!
Orice suma e importantă si orice ajutor e bine venit, astfel încât, Ștefan al nostru sa fie bine.” încearcă Teodora, colega lui Ștefan, să se facă auzită pe rețelele de socializare!