Vasile Pavăl rămâne candidatul PSD la Primăria Vaslui

Terminarea lucrărilor demarate în două cartiere ale municipiului Vaslui, extinderea lucrarilor de canalizare, alimentare cu apă şi străzi în zonele de exterior şi în suburbii, construirea unui nou Bazar, finalizarea Centrului Cultural, construirea unei noi clădiri pentru “spitalul vechi”, o centură rutieră a oraşului, un pasaj subteran pentru pietoni în Crucea Gării, susţinerea educaţiei, a culturii şi sportului. Acestea sunt propunerile cu care candidatul PSD la Primăria municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, va veni în perioada următoare în faţa alegătorilor.

Lansarea candidaturii lui Vasile Pavăl la un nou mandat de primar a fost făcută azi, 17 aprilie,, la sediul PSD Vaslui, de liderii Organizaţiei udeţene: preşedintele Dumitriu Buzatu, senatorii Doina Silistru şi Gabi Creţu, de Adrian Tighici, preşedintele Organizaţiei Municipale, de Daniel Neacşu şi Dragoş Cazacu, actualii viceprimari, precum şi de Vasile Mihalachi, vicepreşedintele Consiliului Judeţean. “Joi a avut loc Biroul Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, în cadrul căruia am desfăşurat activităţi statutare premergătoare perioadei electorale, am aprobat lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean şi pentru consiliile locale. Azi anunţăm candidatura la Primăria Vaslui a celui care este şi actual primar, Vasile Pavăl”, a spus Dumitru Buzatu. “Săptămâna trecută am definitivat lista candidaţilor pentru consiliul local. Ierarhia s-a făcut pe principiul votului secret. Lista cuprinde 27 de persoane. Ne propunem să promovăm şi mai vizibil aceşti candidaţi, cunoscuţi şi în organizaţie şi în societatea civilă. Unii dintre ei sunt şi acum în Consiliul Local, dar sunt şi oameni noi, cu vechime în partid, oameni care au demonstrat că vor şi pot să participe activ la dezvoltarea urbei. Ne propunem un rezultat de peste 50%”, a spus Adrian Tighici.
Vasile Pavăl a subliniat câteva din proiectele realizate, exprimându-şi speranţa că locuitorii Vasluiului apreciază tot ceea ce s-a facut pana acum în oras. “Vreau să cred că oamenii vor aprecia activităţile deosebite pe care le-am avut şi realizările pe care le-am avut până acum, şi că mă vor sprijini în continuare. Eu vreau să îi asigur că voi rămâne acelaşi om responsabil, serios, muncitor, că voi lucra împreună cu echipa de consilieri, astfel încât modernizarea oraşului să fie complet realizată. Ce s-a făcut e vizibil, acum lucrăm la un program pentru perioada următoare, pe care îl vom definitiva în scurt timp. Prioritare sunt lucrările aflate în lucru, dorim să extindem lucrările spre zonele de exterior şi suburbii, cu realizarea de canalizări, alimentare cu apă şi străzi, avem pe lisata de priorităţi construirea unui nou Bazar , secţia exterioară a Spitalului Judeţean, vrem o centură a oraşului că să deviem traficul greu, vrem realizarea unui pasaj subteran pentru pietoni în Crucea Gării. Ca şi pana acum, rămân o prioritate învăţământul, programele sociale, cultura şi sportul”, a spus Vasile Pavăl.

9 comentarii la „Vasile Pavăl rămâne candidatul PSD la Primăria Vaslui

 • 17 aprilie 2016 la 17:12
  Permalink

  Si strada Delea o asfalteaza imediat ce se termina pasajul subteran? apoi vara si apa…prin anul 2222 ?

  Răspunde
  • 17 aprilie 2016 la 17:16
   Permalink

   O asfalteaza dupa ce isi mai face o vila. Ce atata graba?

   Răspunde
   • 17 aprilie 2016 la 17:31
    Permalink

    cum sa ma grabesc, astept pana in 2222 cand nu va mai fi nici urma de paval si ai lui

    Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 16:57
  Permalink

  Si toate cele enumerate le face cu firma safir nu? Puie Mavel!

  Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 16:47
  Permalink

  Cat costa un articol de asta ca vreau si eu sa candidez.

  Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 16:09
  Permalink

  jenant articol!!!! nu vad preotul. parca sunt la inmormantare. sau buzatul joaca rolul asta? mihai rodan, alte articole interesante ne mai servesti? mai lasa-ne domnule cu mafiotii astia care ne saracesc judetul!!!!!!!!!!!

  Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 14:45
  Permalink

  Lumea nu stie multe chestii care stau in spatele orasului asta “frumos”. Toate contractele au fost facute cu Safir (nu toate doar 98%). E ruda cu safir primarul asta? Ce legaturi are? Cat e spaga pentru un contract? Jurnalistilor le sunt inchisi ochii cu mese si bautura de unde pleaca tapani si nu zic nimic

  Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 14:07
  Permalink

  primarul mosnegilor e asta. Sunt curios cine dintre tineret il mai alege pe hotul asta

  Răspunde
 • 17 aprilie 2016 la 13:17
  Permalink

  Norocul tau dom’le Pavel ca de aceasta data nu ai un adversar redutabil. Dar cine stie, si Ponta era favorit…nu uita ca sunt multi tineri in orasul

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.