Urmăriți național, prinși de polițiștii vasluieni

În cadrul activităţilor desfăşurate zilele trecute, poliţiştii vasluieni au identificat doi bărbați dați în urmărire națională, urmare a sustragerii de la executarea unor pedepse privative de libertate.

În data de 02 iulie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Vaslui au identificat pe raza municipiului Vaslui un bărbat de 28 de ani, domiciliat în municipiul Vaslui, care era dat în urmărire națională.

Pe numele acestuia Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pe o perioadă de 6 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau lovituri cauzatoare de moarte.

În data de 30 iunie a.c., polițiști din cadrul birourilor de Investigații Criminale și Ordine Publică ale Poliției Municipiului Bârlad, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în aplicare  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de 5 ani și 8 luni.   Mandatul era emis de Judecătoria Vaslui pe numele unui bărbat în vârstă de  23 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă calificată în formă continuată.

Persoanele au fost încarcerate la Penitenciarul Vaslui, în vederea urmării procedurilor judiciare.