Un fost polițist din Vaslui a comis nu mai puțin de 10 jafuri la Iași. Zilele trecute a încercat să spargă o bancă!

Un tânăr din Vaslui a reușit să facă prăpăd în Iași, după ce a dat aproape 10 jafuri, fiind considerat hoț profesionist. Iulian Mădălin S. a fost prins ieri după ce luni întregi întreaga poliție a fost pe urmele sale. Mădălin S. a fost admins în Poliție în anul 2016, când a fost declarat admis la concursul organizat de Inspectoartul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui. Se pare că sistemul nu s-a ridicat la așteptările tânărului, așadar acesta a trecut de partea cealaltă a baricadei și s-a apucat de infracțiuni.

Începând cu toamna anului trecut, tânărul vasluian a început să dea jaf după jaf, în zona Gării din Iași. A început să dea spargeri în farmacii, a continuat cu sălile de jocuri, iar zilele trecute, a trecut la lucruri serioase, încercând să pătrundă în sediul băncii Alpha Bank.

În noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc o tentativă de intrare prin efracție la Agenția Gării. A fost forțată ușa secundară, dar ca urmare a măsurilor de securitate luate de bancă nu s-a reușit intrarea în interiorul agenției. Banca colaborează cu autoritățile oferind toate informațiile pe care le are referitor la incident.” au transmis reprezentanții Alpha Bank.

Ieri, norocul vasluianului s-a terminat, fiind încătușat în zona centrală a Iașului. Tânărul în vârstă de 24 de ani riscă ani grei de pușcărie, dacă va fi găsit vinovat.

One thought on “Un fost polițist din Vaslui a comis nu mai puțin de 10 jafuri la Iași. Zilele trecute a încercat să spargă o bancă!

Comentariile sunt închise.