Bărbat găsit în șanț inconștient! A murit în brațele salvatorilor în timp ce era resuscitat

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost găsit în această seară într-un șanț din localitatea Emil Racoviță, comuna Dănești. Salvatorii ajunși la fața locului l-au găsit în stare de inconștiență și, deși au făcut toate eforturile pentru a-l salva, nu au putut decât să constate decesul.

„În această seară, în jurul orei 18:00, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a anunțat faptul că într-un șanț din localitatea Emil Racoviță, comuna Dănești a fost găsit un bărbat în stare de inconștiență. La fața locului a fost deplasată o ambulanță SMURD tip B2, cu echipaj de prim ajutor. Paramedicii au găsit un bărbat în vârstă de aproximativ 40 ani, în stare de inconștiență. Au fost începute manevrele de resuscitare, între timp sosind la locul intervenției și o ambulanță tip C (echipaj cu medic) aparținând SAJ Vaslui.
Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare, medicul de pe ambulanță a fost nevoit să declare decesul victimei. Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.” au declarat reprezentanții ISU Vaslui.