Un braşovean, un bârladean şi un harghitean, prinşi turtă la volan, pe drumurile din judeţ

Polițiștii Biroului Rutier Vaslui, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier, l-au identificat pe Costică P., de 61 de ani, din municipiul Brașov, care se deplasa cu autoturismul pe raza comunei Gîrceni.

În urma testării bărbatului cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. P. Costică a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Bârlad și Biroului Drumuri Naționale Europene Bârlad au oprit în trafic un conducător auto care se deplasa cu autoturismul pe strada Republicii din Bârlad din direcția Confecții spre Grădina Publică. Acesta a fost identificat ca fiind M. Sorin, de 47 de ani, domiciliat în municipiul Bârlad.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat de polițiști cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemie.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice cu o îmbibație alcoolică peste limita legală.

G.Zoltan, de 46 de ani, din comuna Corund, județul Harghita a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier Huși și polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, in timp ce se deplasa cu o autoutilitară pe strada Calea Basarabiei.

Deoarece bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest rezultând o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma verificării efectuate în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, polițiștii l-au identificat în trafic pe C. Florin, de 19 ani, din comuna Balăbănești, județul Galați. Acesta se deplasa  cu un autoturism neînmatriculat pe D.N 24, pe raza localității Munteni de Jos. Mai mult, în urma verificării efectuate în baza de date privind deținătorii de permise auto s-a constatat faptul că bărbatul nu este posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile Codului Penal.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.