Gabriela Creţu şi Doina Silistru, candidatele PSD Vaslui pentru senat

Membrii PSD Vaslui au votat, vineri seara, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al partidului, lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare, obiectivul organizaţiei fiind să obţină doi senatori şi cinci deputaţi.

”Lista votată în Comitetul Executiv Judeţean va fi trimisă la centru, urmând să fie validată în Comitetul Executiv Naţional al partidului. Obiectivul organizaţiei vasluiene este să obţină la alegerile generale de anul acesta, doi senatori şi cinci deputaţi”, a declarat, sâmbătă, secretarul executiv al PSD Vaslui, Ciprian Trifan.

La Senat, pe prima poziţie va candida actualul senator Gabriela Creţu, fost europarlamentar şi soţia liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, pe locul al doilea se află senatorul Doina Silistru care candidează pentru al patrulea mandat în Senatul României şi Cristian Lungu, primarul comunei Coroieşti.

La Camera Deputaţilor, pe primul loc se află deputatul Ana Birchall, care a reprezentat judeţul Vaslui în Parlament în perioada 2012 – 2016, pe poziţia a doua a fost votat Adrian Solomon, care are două mandate de deputat, în timp ce locul trei pe listă i-a revenit lui Irinel Stativă, deputat cu trei mandate la activ. Poziţia a patra i-a revenit, în urma votului exercitat de social-democraţii vasluieni, liderului Organizaţiei PSD România din Republica Moldova, Victor Alexeev, care s-a înscris în cursa pentru candidatură în ultima zi de depunere a dosarelor. Pe locul cinci se află Ramona Mocanu, directorul Muzeului Judeţean ”Ştefan cel Mare” din Vaslui şi trezorier al Organizaţiei Judeţene a PSD Vaslui, la poziţia a şasea va candida omul de afaceri Aurel Căciulă, iar locul şapte pe listă i-a revenit actualului deputat Dan Bordeianu. EVZ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.