Un bărbat și un copil de 10 ani din Vaslui, răniți într-un accident la Neamț

Trei autoturisme au intrat în coliziune ieri, 26 octombrie, după amiază, pe DN 15, în afara satului Pângărăcior, din comuna Pângărați, județul Neamț. În urma impactului, un băiat de 7 ani, o fată de 10 ani și un bărbat de 52 de ani, toți din Județul Vaslui, au fost răniți.

Aceștia au primit primul ajutor calificat la fața locului de la paramedicii SMURD și medici ai SAJ Neamț, după care au fost transportați la UPU Piatra-Neamț.

Polițiștii au făcut cercetări la fața locului și au stablit că „un conducător auto, în vârstă de 52 ani, din județul Vaslui, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 21 ani, din Pîngărați, ce circula din sens opus, fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 52 ani, a unei minore în vârstă de 10 ani, pasager în același autoturism și a  unui minor în vârstă de 7 ani, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani”, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Șoferii celor trei autoturisme au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și condițiilor în care a avut loc accidentul.