Casa groazei la Ștefan cel Mare! Trei persoane găsite decedate, un bărbat era mumificat

Trei persoane, un bărbat aproape mumificat și două femei în vârstă de 82 de ani, respectiv 55 de ani, mamă şi fiică, au fost găsite decedate, vineri, într-o locuinţă din comuna Ştefan cel Mare. Potrivit poliţiştilor, cel care a făcut descoperirea a fost poştaşul din sat care a mers de dimineaţă să le ducă pensiile celor două femei. Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuinţă şi a fost internată pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 9 februarie, Poliţia Municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel la 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă din localitatea Ştefan cel Mare sunt două femei decedate, probabil intoxicate cu monoxid de carbon. În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vaslui, în locuinţă au fost identificate cadavrele a trei persoane, femeile indicate în sesizare şi un bărbat. Totodată, o altă femeie, în vârstă de 30 de ani, ce prezenta tulburări psihice, a fost depistată în locuinţă şi a fost internată pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cadavrele au fost transportate la Serviciul Judeţean de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzelor deceselor.

One thought on “Casa groazei la Ștefan cel Mare! Trei persoane găsite decedate, un bărbat era mumificat

Comentariile sunt închise.