Trei vasluieni, reţinuţi de poliţişti pentru executarea unor pedepse privative de libertate

În cadrul activităţilor desfăşurate în această săptămână,  poliţiştii de investigații criminale și ordine publică au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Persoanele în cauză au fost conduse la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanțele judecătorești.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Postului de Poliție Dănești l-au identificat pe Florin C., de 39 ani, din comuna Dănești, pe numele căruia Tribunalul Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Acesta a fost condamnat la 4 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea tentativei la infracțiunea de omor.

Maricel E, de 40 ani, din comuna Miclești a fost condus la penitenciar în vederea executării pedepsei de 3 ani închisoare. Polițiștii de investigații criminale și cei ai Postului de Poliție Miclești au pus în aplicare mandatul emis pe numele acestuia de Judecătoria Vaslui, acesta fiind condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Postului de Poliție Todirești au pus în executare mandatul emis de Judecătoria Vaslui pe numele lui Vasile B., de 39 ani, din comuna Todirești. Acesta a fost condamnat la 6 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de abandon de familie.

Cele trei persoane au fost conduse la penitenciar, în vederea executării pedepselor dispuse de către instanțele judecătorești.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.