Tragedie de Ziua Îndrăgostiților! O tânără din Banca a murit împreună cu iubitul ei, striviți de tren

Pentru Dragoș și Laura, ziua de Valentine’s Day a fost una care avea să le pună capăt vieții. Dragoș și Laura s-au stins într-un accident teribil care a avut loc la Vlădeni, județul Iași.

Dragoș Păuceanu, în vârstă de 23 de ani era din Piatra Neamț, iar Laura Nechifor, 25 de ani, provenea din comuna Banca, Bârlad.Aflați la bordul unei mașini BMW, cei doi au murit duminică, 14 februarie, după ce autoturismul a fost izbit în plin de un tren la o trecere peste calea ferată din județul Iași.

Tragedie fără margini chiar de Valentine’s Day produsă în județul Iași. Un autoturism, cu doi tineri la bord, a fost lovit de tren aflat pe ruta Iași – Dorohoi. Imediat, la locul tragediei a ajuns un elicopter SMURD, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi tineri și au constatat decesul. Autoturismul ar fi fost târât peste 100 de metri pe șinele de cale ferată. Potrivit polițiștilor, șoferul nu a respectat regulile de trecere a căii ferate.

Medicii sosiți la fața locului nu au avut ce face pentru salvarea vieții celor doi tineri, care au avut leziuni incompatibile cu viața. ”La faţa locului s-au deplasat 16 subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, care intervin cu două autospeciale de stingere a incendiului, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. S-a deplasat şi un elicopter şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, persoanele din maşină au fost găsite decedate”, a precizat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.