Tragedie de Crăciun – Bărbat ars de viu la Deleni

Militarii Detaşamentului de Pompieri Vaslui, împreună cu membrii  Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, au intervenit pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Deleni, comuna Deleni.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință, compusă din trei camera, construită din pământ şi acoperiş pe structură din lemn şi învelitoare din tablă. Din informaţiile preliminare oferite de către apelant, în interiorul casei ar fi fost surprinsă de flăcărioc proprietarul casei, în vârstă de 81 de ani, cunoscut cu probleme locomotorii. Din nefericire, acest lucru s-a confirmat, iar după lichidarea incendiului, pompierii au  găsit într-una dintre camere trupul carbonizat al acestuia.

Au ars locuinţa, pe o suprafaţă de 70 de metri pătraţi, şi bunurile din interior (mobilier, aparatură electrocasnică, materiale textile, documente şi altele). Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.