Apelați 112 dacă vedeți această persoană

Poliţiștii din Vaslui caută o femeie, de 58 ani, care a plecat de acasă în ziua de 19 decembrie a.c. și nu a revenit. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea femeii sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

La data de 23 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bârlad au fost sesizaţi despre faptul că Maria Cojocaru, de 58 de ani, din satul Recea, comuna Iana, a plecat de acasă şi nu a revenit. Femeia a plecat în municipiul București la data de 19 decembrie a.c. și a comunicat telefonic cu fiica sa în ziua de 20 decembrie, afirmând ca va reveni în municipiul Bârlad.

Femeia are 1,65 m înălțime, păr grizonat, ochi căprui. La data dispariției, purta pantaloni de culoare neagră și o geacă din fâș, lungă, de culoare neagră. Aceasta are ca semn particular o cicatrice în lungime de 3 cm la palma stângă.

În prezent, poliţiştii de investigaţii criminale desfășoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute, faţă de care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.   

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.