Tineri din Bârlad, reținuți pentru 24 de ore

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au probat activitatea infracțională a trei tineri – D. Eduard, de 17 ani, D. Robert, de 19 ani și P. Marian, de 26 de ani, toţi domiciliați în municipiul Bârlad.  D. Eduard este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, a două infracțiuni de loviri sau alte violențe și a unei infracțiuni de amenințare. D. Robert este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice, a două infracțiuni de loviri sau alte violențe, a unei infracțiuni de amenințare și a unei infracțiuni de distrugere. De asemenea, P. Marian este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de tulburare a ordinii și liniștii publice și două infracțiuni de loviri sau alte violențe.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 21/22 mai a.c.,  în timp ce tinerii se aflau într-un local din municipiul Bârlad, au adresat amenințări și au lovit mai mulţi tineri aflați în incinta unității respective. De asemenea, în timpul altercației, D. Robert a distrus bunuri din incinta localului.

Ulterior comiterii faptelor, D. Eduard și D. Robert i-au adresat amenințări unei persoane pentru a nu sesiza poliţiştii cu privire la incident.

Cei trei tineri au fost reținuți pentru o perioadă de 24 ore, ulterior  fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Împotriva acestora a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.