Țigări ascunse sub salteaua din dormitorul șoferului unui autocar

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița a descoperit 4.000 țigarete pe care șoferul unui autocar încerca să le introducă ilegal în țară ascunse sub salteaua aflată în spațiul de odihnă din autocarul pe care îl conducea.

În data de 14 octombrie, în jurul orei 22.30, la PTF Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Igor B., în vârstă de 34 de ani, conducând un autocar marca Mercedes, înmatriculat în România.

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra vehiculului și persoanelor, ocazie cu care, echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit ascunse în spațiul destinat odihnei șoferului, sub saltea, în scopul sustragerii de la controlul de frontieră, 4.000 țigarete, fără timbru fiscal.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare de 900 lei și sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare totală de 5.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.