Cât câștigă Viorel și Vulpița, să se facă de râs

Prostie televizată si promovată! Noile vedete de la Antena 1, Vulpița și Viorel încasează o sumă colosală pentru a face spectacol în cadrul emisiunii Acces Direct. Mai mult, de pe urma banilor primiți de la Antena 1, aceștia au lăsat Vasluiul în urmă și s-au mutat în Capitală, acolo unde trăiesc o nouă viață.

Cei doi soți din Vaslui încasează săptămânal pentru aparițiile de la Acces Direct o adevărată avere, asta pentru că audiențele au explodat de când aceste personaje apar pe sticlă. Astfel, în contextul în care Antena 1 face bani frumoși de pe urma lor, Vulpița și Aurel sunt recompensați regește. Mai exact, pentru apariția de la Acces Direct, Vulpița primește un salariu săptămânal, care este echivalentul unui salariu pentru care un om muncește o lună întreagă.

Mai exact, soția lui Viorel Stegaru încasează de la Antena 1 suma de 100 de euro pe zi, adică 500 de euro pe săptămână. Dacă facem calculul, într-o lună, Vulpița încasează suma de 9.600 de lei. Cu acești bani, Vulpița și Viorel duc o viață lipsită de griji în Capitală. Ba chiar au fost văzuți și într-un club de manele.

Reamintim faptul că emisiunea Acces Direct, moderată de Mirela Vaida, a primit o amendă record în valoare de 100.000 de la Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) pentru difuzarea telenovelei Vulpița-Viorel. Cazul „Vulpiţa“ a ajuns pe masa CNA după un val de plângeri venite din partea telespectatorilor.

„Pentru încălcarea legii în mod grav şi repetat (multiple articole privind protecţia minorilor şi respectarea demnităţii umane), în emisiunile Acces Direct din perioada 13.01-6.02, şi ţinând cont de antecedentele numeroase, am propus sancţionarea postului Antena 1 cu 100.000 de lei (maximul pentru articolele din cod invocate). Amenda a trecut cu 9 voturi (unanimitate)”, a declarat Radu Herjeu, membru CNA.