Târg de Crăciun, la Silver Mall Vaslui (galerie foto)

Dacă vă doriți pentru casa voastră ornamente deosebite pentru Serbările de Iarnă, nu ratați Târgul de Crăciun, organizat în perioada 7-9 decembrie de Asociația Culturală ART-Est Vaslui, cu susținerea Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui și a Centrului Comercial Silver Mall Vaslui, gazdă a evenimentului.

Creatorii handmade din Vaslui vin și de această dată cu o ofertă greu de egalat de magazinele de profil, nota distinctă fiind dată de unicitatea decorațiunilor oferite. Iar oferta este greu de egalat: globuri și decorațiuni pentru brad și casă, lumânări decorative, coronițe, aranjamente de tot felul, tablouri. Alături de  acestea, puteți găsi trăistuțe și perne decorative, costume populare, bijuterii sau obiecte de îmbrăcăminte, dar și dulcețuri și siropuri naturale.

Și, pentru că în astfel de situații imaginile vorbesc mai mult decât cuvintele, vă invităm la un tur virtual al Târgului care, cu siguranță o să vă convingă că aici veți găsi cele inedite obiecte pentru această perioadă.

De știut, creatorii vor fi prezenți la Silver Mall și în weekendul care precede Crăciunul, în perioada 21-23 decembrie.