Tânăr din Banca, reținut după ce a încercat să fure un inel de aur

Poliţiştii Biroului Investigații Criminale , din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, au reținut un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din comuna Banca, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și tâlhărie.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au documentat și probat activitatea infracțională a unui bărbat, din Banca, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt și tâlhărie, în municipiul Vaslui.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit faptul că, în perioada 12 – 14 decembrie 2023, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi sustras două obiecte de valoare, din două spații comerciale destinate comercializării de bijuterii. Într-una dintre situații, când gestionara a realizat că bărbatul cercetat încearcă să fure bunul (inelul bărbătesc din aur), ar fi încercat să îl oprească iar acesta, pentru a-și asigura scăparea, ar fi împins-o. 

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la 5.000 lei. Astăzi, 28 decembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Tot astăzi, acesta a fost prezentat Judecătoriei Vaslui, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, instanța de judecată dispunând față de bărbatul cercetat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

One thought on “Tânăr din Banca, reținut după ce a încercat să fure un inel de aur

Comentariile sunt închise.