IPJ Vaslui dă startul la angajări din sursă externă

Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui scoate la concurs 62 de posturi pentru încadrare din sursă externă ( agenți de poliție) şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai poliţiei ( un post de ofițer de poliție și unul de agent de poliție).

Din totalul celor 62 de posturi destinate încadrării directe, 4 sunt de agenți de poliție rutieră, 4 de agenți de ordine publică în mediul urban, 51 de agenți de ordine publică în mediul rural – ajutori șef post și 3 agenți conductori câini.

Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie a.c., concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au avut calitatea de agent sau ofițer de poliţie şi pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin. 2 ind. 1 din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.

De asemenea, se pot înscrie la concursul organizat, persoanele care doresc să devină agenţi de poliție .

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul http://vs.politiaromana.ro , la secțiunea Carieră, începând cu data de 01 octombrie a.c. .

 Înscrierile se vor face la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui în perioada 03 – 07 octombrie a.c.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.