Piroman reținut de polițiști

Un bărbat în vârstă de 48 de ani este cercetat de polițiști pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare. Acesta a fost reținut și prezentat unității de parchet pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna Pădureni, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și amenințare.

În seara de 11 mai, bărbatul s-a deplasat la locuința unei femei din comuna Pădureni, rudă cu acesta, a distrus poarta de acces și a pătruns în curtea acesteia. Bărbatul a stropit cu o substanță inflamabilă covorul din fața locuinței și   i-a dat foc, totodată adresând amenințări cu acte de violență la adresa femeii.

Ulterior, bărbatul a părăsit zona respectivă și a amenințat că va incendia și alte locuințe.

Polițiștii deplasați la fața locului au depistat bărbatul în curtea locuinței sale în timp ce împrăștia o substanță inflamabilă cu intenția de a incendia locul respectiv. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști și condus la sediul Poliției municipiului Huși pentru audieri.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huși cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.