Tânăr de 20 de ani din Todirești, săltat de polițiști pentru lovire, distrugere și violare de domiciliu

Poliţiştii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, din cadrul Poliției Orașului Negrești, au reținut un bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu.

Polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au probat activitatea infracțională a unui tânăr de 20 de ani, din comuna Todirești, județul Vaslui, care ar fi agresat un alt tânăr, din aceeași localitate, și ar fi distrus mai multe bunuri din locuința acestuia, în perioada 22-23 ianuarie 2024. 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, în data de 22 ianuarie 2024, la ora 16.00, în localitatea Todirești, pe fondul unui conflict spontan, tânărul cercetat ar fi agresat persoana vătămată, în vârstă de 21 de ani, lovind-o cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului. Ulterior, la data de 23 ianuarie a.c., acesta s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate, distrugând ușile locuinței.

În urma agresiunii, bărbatul de 21 de ani a suferit leziuni ce necesită 16-18 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la 1.500 de lei.

La data de 25 ianuarie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au propus punerea în mișcare a acțiunii penale față de tânărul cercetat, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și violare de domiciliu. În aceeași zi, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului. 

One thought on “Tânăr de 20 de ani din Todirești, săltat de polițiști pentru lovire, distrugere și violare de domiciliu

Comentariile sunt închise.