Tânăr de 17 ani, reținut după ce a jefuit două femei

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 17 ani, din municipiul Bârlad, bănuit de comiterea a două infracțiuni de tâlhărie. Faptele au fost comise în cursul acestei luni, asupra a două femei cu vârste de 67, respectiv 70 de ani, ambele domiciliate în municipiul Bârlad.

Tânărul, prin întrebuințarea de violențe a sustras de la cele două femei gențile în care aveau sume de 150, respectiv 230 de lei și bunuri personale. Astăzi, tânărul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri privative.

Plecând de la acest caz, polițiștii adresează câteva recomandări pentru a preveni acest gen de fapte.

Astfel, în situația în care sunteți agresați, strigați după ajutor, ripostați în măsura în care conștientizați că nu vă puneți viața în pericol, adoptați o atitudine hotărâtă astfel încât să descurajați agresorul, încercați să rețineți cât mai multe detalii despre agresor/agresori, anume : vârstă, îmbrăcămintea, statura, conformație fizică, semne particulare, apoi anunțați imediat organele de poliție. În cazul în care sunteți victima acestui tip de agresiune apelați cu toata încrederea la instituția POLIȚIEI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.