Bărbat din Miclești, jefuit de patru bărbați din Iași

 

Patru persoane din județul Iași, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie  asupra unui bărbat de 67 de ani, din comuna Miclești  au fost reținute de polițiști din cadrul Poliției municipiului Vaslui. Persoanele reținute urmează să fie prezentate instanței de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui efectuează cercetări față de patru persoane cu vârste între 19 și 37 de ani, domiciliate în județul Iași, bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă comisă asupra unui bărbat de 67 de ani, din comuna Miclești.

În fapt, în noaptea de 12/13 martie a.c., în baza unei înțelegeri prealabile cele patru persoane s-au deplasat în incinta unui lăcaș de cult din comuna Miclești cu intenția de a sustrage bani. Bărbații au pătruns în biserică și într-o chilie a lăcașului de unde au sustras câteva monede și cheile de la un autoturism. În chilie se afla un bărbat, de 67 de ani, care a fost lovit de una din persoanele bănuite de comiterea faptei. Ulterior, cele patru persoane au părăsit incinta locașului.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat cele patru persoane pe raza județului Iași. Bărbații au fost conduși la sediul Poliției municipiului Vaslui pentru audieri și au fost reținuți pentru 24 de ore. Astăzi, cele patru persoane vor fi prezentate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.