Sute de copii la Campionatul Naţional de karate tradiţional zona Moldovei

În perioada 10 – 12 martie,  la Sala Sporturilor din Vaslui, s-a desfăşurat Campionat  Național de Karate Tradițional pentru copii Zona Moldova. Concursul a fost organizat de Clubul “Karate Kensei” Vaslui şi a adunat aproape 250 de copii de la 16 cluburi din judeţele Moldovei, care au concurat pentru un loc la turneul final al Campionatului Naţional.

La festivitatea de deschidere a fost prezenţi  şi primarul Vasile Pavăl, care a ţinut să mulţumească Federaţiei Române de Karate Tradiţional (FRKT) pentru încredere, mai ales că Vasluiul se află la al patrulea an consecutiv de când organizează un asemenea turneu, prefectul judeţului,  Isabel Bogdan, dar şi preşedintele FRKT, Nicolae Mărăndici. Acesta  s-a declarat  încântat de modul cum a fost organizată întrecerea şi a ţinut să mulţumească Primăriei Vaslui, pentru parteneriatul încheiat cu CS “Karate Kensei” în asigurarea celor mai bune condiţii de organizare a turneului.

„Este o bucurie să vezi atâţia participanţi la o competiţie de karate. Felicitări domnului Constantin Roznov pentru implicare. E o un exemplu de promovare a sportului în rândul copiilor, mai ales că lumea karate-ului promovează educaţia, disciplina, formând caractere puternice. Cred că invitații Vasluiului s-au simţit bine la noi și au plecat de aici cu cele mai frumoase amintiri. Sper ca preşedintele Federaţiei să se gândească pe viitor la organizarea unui turneu final la Vaslui”, a spus prefectul Isabel Bogdan.
Organizatorul principal al Campionatului Naţional de karate tradiţional la copii, zona Moldova, Constantin Roznov, a ţinut să ofere o înaltă ţinută turneului, suprinzându-i pe sportivi în privinţa condiţiilor excelente de concurs.
“Este pentru al patrulea an consecutiv când am avut onoarea să organizăm acest campionat. Este o bucurie pentru noi şi sper să fi fost la înălţime şi de această dată. Sunt mulţumit de modul cum s-a desfăşurat competiţia. Chiar suntem mândri că am reuşit să aducem această competiţie de nivel naţional la Vaslui. Mulţumim primăriei pentru implicare. Rezultatele sunt dintre cele mai bune”, a declarat Sensei Constantin Roznov, preşedintele CS “Karate Kensei” Vaslui.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.