Spiritul Crăciunului, adus de Kiwanis Club Vaslui (galerie foto)

Pentru Kiwanis Club Vaslui, spiritul Crăciunului şi a acţiunilor caritabile a pornit din 21 noiembrie cu o prima experinţă, care a stârnit emoţii şi a deschis calea pentru viitoarele acţiuni dedicate copiilor. Astfel membrii clubului au donat copiilor de la Şcoala Protopopeşti şi Şcoala Puşcaşi câte 100 de pachete cu îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri şi jucării.
Una din cele mai mari bucurii aduse de Spiritul Crăciunului a fost donaţia din partea Club Kiwanis Saint Etienne Franţa, a 500 volume în limba franceză destinate atât copiilor cât şi dascălilor.Toate aceste cărţi au fost direcţionate în principal către Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul”, dar şi către bibliotecile de la Şcoala „Mihai Eminescu” Vaslui, Şcoala „Ştefan cel Mare” Vaslui şi de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Vaslui.
De asemenea, clubul Kiwanis Vaslui a dăruit 100 de perechi de încălţăminte pentru fete, oferite de către domnul Albert Boissy din Franţa. Pe lângă încălţăminte, membrii clubului Kiwanis Vaslui au dăruit, din surse proprii, obiecte de igienă personală şi peste 100 perechi de şosete. În urmă donaţiilor primite de la Kiwanis Club SENLIS Les Seraphines, Franţa, s-au bucurat de ursuleţi de pluş 70 de copii de la Grădiniţă Hârşova şi de la Grădiniţă nr.2 Rediu, la care membrii Clubului Kiwanis Vaslui au adăugat pachete cu dulciuri.
„Spiritul Crăciunului a avut un traseu lung şi întortochiat, a bucurat aproape 400 de copii, dascăli, părinţi, membrii ai clubului şi simpatizanţi, suflete care până acum au cunoscut, sau nu, bucuria Crăciunului, a lăsat în urmă emoţii, vise, speranţe şi, poate, dacă suntem cuminţi, ne vom întâlni din nou în preajma Crăciunului viitor”, a spus Gabriela Popa-Tolontan, coordonator Kiwanis România.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.