Spectacol K1 de excepţie, la Banca (galerie foto)

Timp de două zile, comuna Banca a fost în sărbătoare,  marcată de un tradiţional bâlci anual. Finalul celor două zile a fost exploziv, Primăria, cu susţinerea unor sponsori locali, oferind publicului un spectacol sportiv de excepţie, în cadrul căreia s-au confruntat luptători K1 si MMA de la Clubul Scoripons Iaşi, cu practicanţi ai sporturilor de contact din Republica Moldova. La “Bătălia de la Banca”, alături de organizatori au fost prezenţi sute de spectatori din tot judeţul. Printre ei i-am remarcat şi pe deputatul PNL Daniel Olteanu, pe Dumitru Boroş, primarul Bârladului şi pe  Ciprian Robert Tamaş, primarul comunei Şuletea.

“Ca în fiecare an de Sf. Ilie, comuna noastră este  în sărbătoare, având loc  Bâlciul comunal din Gara Banca. Anul acesta, pe lângă faptul că au venit foarte multe jocuri distractive pentru copii, am pregătit şi un program special. Astfel, în seara zilei de miercuri, 19 iulie, am oferit sătenilor un  spectacol urmat de prezentarea sportivilor galei K1 , pe care noi am intitulat-o generic, ” Batalia de la Banca”. Organizarea unui astfel de eveniment în comuna noastră nu este deloc întâmplătoare, având printre noi, chiar ca viceprimar, pe Daniel Alexandru, campion european de K1. Suntem singura comună din ţară care organizează o astfel de Gală şi sper ca aceasta să nu fie cu nimic mai prejos decât cele organizate în marile oraşe ale ţării.  Vreau să le mulţumesc celor care ne-au ajutat, în primul rând dr. Bogos (Fănel Bogos, patronul SC  Vanbet, SRL- n.r.) cel care a fost sponsorul cel mai puternic, ca să spun aşa. Noi ceilalţi, am contribuit cât am putut, ca să organizăm această Gală care, sperăm noi, va intra în tradiţie”, ne-a spus Vasile  Vînătoru, primarul comunei Banca.  

Într-o atmosferă absolut senzaţională, creată de sutele de spectatori prezenţi, în ring au urcat 30 de luptători  care au oferit un spectacol de excepţie, cu toate ingredientele necesare pentru ca adrenalina să crească la maxim: tehnică, lovituri surprinzătoare,  knockout-uri  remarcabile, victorii neaşteptate, implicare şi entuziasm. Meciul serii a fost cel dintre viceprimarul comunei Banca şi un luptător din Republica Moldova, cel dintâi reuşind, într-un meci echilibrat, să obţină victoria finală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.